Hirdetés

ortopedia.lap.hu / Szakrendelések

Szakrendelések

Ortopédiai magánrendelő a Gellért térnél

Ortopédiai műtétek: váll, könyök, csukló, kéz, csípő, térd, boka, láb

Ortopédia, orvosi masszázs, allergológia egyhelyen.

Ortopédiai szakrendelés

Gericbetegségek konzervatív és műtéti kezelése

Professzionális magánklinika Budapest 3. kerületében!

Ortopéd szakorvosi vizsgálat

Ortopédiai szakvizsgálat Budapesten, a második kerületben, Pasaréten. A Pasamed igényes magánrendelő a Vasas Pasarét

Bőrgyógyászat, Immunológia, allergia, nemi betegségek kezelése

Teljeskörű egészségügyi szolgáltatás

Teljeskörű ortopéd/mozgászervi betegellátás, kivizsgálás, osteoporosis szűrővizsgálatok, ortopédiai műtétek, utókezelés.

Ortopédiai műtétek, kezelések

A V-Med Orvos Centrumban mind felnőtt, mind gyermek ortopédia is rendelkezésre áll pácienseink részére. Az ortopédiai szakorvosi vizsgálat során a panaszok és az előzmények megismerését követően alapos vizsgálattal kutatjuk az okokat, melyek a mozgásszervi panaszok kialakulásához vezettek. Kiemelten foglalkozunk a hát és derékfájdalmak okainak megállapításával.

Budapest XIV. és XII. kerületében működő DAVID Gerincklinika gerinc- és egyéb mozgásszervi betegségek gyógyítására és megelőzésére szakosodott. Szolgáltatásai között megtalálhatóak a szakorvosi rendelések, a hagyományos terápiák (funkcionális gyógytorna, manuál-, McKenzie terápia) és a hazánkban egyedülálló, német-finn orvosok által kidolgozott, speciális gépeken végezhető DAVID gerinc terápia.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal az ortopédiát mutatja be. Ismerteti az ortopédia fogalmát, valamint ortopédiai betegségeket, orvosokat, klinikákat. Továbbá tartalmaz hasznos linkeket a témához kapcsolódva.

Az oldal az ortopédiát mutatja be. Ismerteti az ortopédia fogalmát, valamint ortopédiai betegségeket, orvosokat, klinikákat. Továbbá tartalmaz hasznos linkeket a témához kapcsolódva.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szakrendelések
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés